Portret.Portretfotografie.
 • persoonlijke online fotogallerij
 • professioneel bewerkte digitale bestanden op hoge resolutie
 • handige tips vooraf
 • we maken het zo ontspannen mogelijk

Prijzen.
 • Individueel portret vanaf EUR 75,-
 • Gezinsfotografie vanaf EUR 150,-
 • Familie- of groepsfotografie vanaf EUR 199,-

De algemene voorwaarden zijn van toepassing.
 

Interieur.


Interieurfotografie.
 • persoonlijke online fotogallerij
 • professioneel bewerkte digitale bestanden op hoge resolutie
 • handige interieurtips vooraf
 • we maken het zo ontspannen mogelijk

Prijzen op aanvraag.
De algemene voorwaarden zijn van toepassing.
 

Bruiloft.


Wij zijn Ilse en Loes! Een enthousiast fotografen duo dat graag jullie mooiste dag op een creatieve en frisse manier in beeld brengt.

Samen hebben wij in 2014 de Fotovakschool in Rotterdam afgerond. We zijn niet alleen klasgenoten van elkaar, maar inmiddels ook vriendinnen! Door de passie en het enthousiasme voor bruidsfotografie hebben wij al heel snel samen In2Weddings opgericht. Inmiddels hebben wij al vele mooie momenten vast mogen leggen. Wij fotograferen samen jullie bruiloft. Dit zorgt voor unieke en verrassende beelden. Foto’s met emoties, maar natuurlijk mag af en toe een flinke dosis humor daarin niet ontbreken. Het bruidspaar staat deze dag uiteraard centraal, maar doordat wij met z’n tweeën fotograferen leggen wij ook juist de spontane momenten van bijvoorbeeld de gasten of de omgeving vast. Wij zijn helemaal happy als we de totale sfeer van deze bijzondere dag kunnen vangen in een vrolijke maar ook ontroerende reportage.

En boek je bij ons je bruidsreportage, dan krijg je van ons de loveshoot cadeau. Zo kunnen we alvast in ontspannen sfeer kennis met jullie maken en kunnen jullie wennen aan de camera. Tip: gebruik een foto van je loveshoot voor je uitnodiging. Wij helpen je hier graag bij.

Prijzen en pakketten zijn te vinden op onze website www.in2weddings.nl


Mindful & Creatieve Fotografie Coaching.Wat is Mindful & Creatieve Foto Coaching?
We leven in een maatschappij die gericht is op presteren, alles moet perfect zijn. Mindful & Creatieve Fotografie Coaching leert je open te staan voor je gevoel. Alle zintuigen doen daarbij mee. Je hoeft geen ervaring met fotografie te hebben om iets "moois" te kunnen maken. Doordat je tijdens de wandelingen in beweging bent en foto’s maakt versterk je de verbinding tussen je linker- en rechter hersenhelft, waardoor het makkelijker wordt om prikkels en informatie te verwerken. Dit maakt je ontspannen om je omgeving goed te kunnen waarnemen en te zien wat voor moois er om je heen is. Je kunt rekenen op professionele begeleiding in een veilige omgeving. Jouw ontwikkeling staat voorop! Kernwaarden tijdens de workshops: respectvol met elkaar omgaan, in een veilige omgeving, niets moet. De workshops zijn geschikt voor iedereen die op een meer bewuste manier in het leven wil staan. We werken met het EYE | MIND | HEART principe; een benadering waarin we onze ogen, hart en geest op een lijn brengen.

'You don't need to learn how to fabricate creativity, you need to learn to remove the clouds that prevent it from expressing itself.'
- Andy Karr & Michael Wood -

 

WORKSHOPS

FOTOWANDELING


Tijdens de wandeling leer je je bewust te worden van je omgeving en hoe je deze omgeving eventueel kunt vastleggen volgens het 'eye | mind | heart' principe. Technische kennis of ervaring is niet nodig! Fotografeer met je telefoon of (spiegelreflex)camera.Locatie diverse plaatsen in Zeeland
Duur ca. 1,5 uur per wandeling
Kosten groep EUR 25,- p.p. per wandeling of individueel EUR 75,- p.p. per wandeling
Aantal personen minimaal 5, maximaal 10 of individueel
Bijzonderheden zelf een camera meenemen, dit mag ook een mobiele telefoon zijn
FOTOBESPREKING


In een veilige, rustige omgeving en met begeleiding gaan we de door jouw gemaakte foto's bekijken. Je bepaalt zelf hoe veel of hoe weinig je over de foto(s) wilt vertellen. Het gaat er dan ook niet om of je foto's technisch in orde zijn! We bespreken bijvoorbeeld wat maakt dat je de foto gemaakt hebt en wat zie je op de foto. Het kan heel verhelderend voor jezelf zijn om eens wat langer stil te staan bij de foto's die je maakt of het bekijken van foto's die voor jou bijzonder zijn.
LocatieVlissingen
DuurAfhankelijk van het aantal personen tussen 45 en 90 minuten
Kostengroep (90 minuten) EUR 35,- p.p. of individueel (45 minuten) EUR 45,- p.p. inclusief kopje thee of koffie met lekkers
Aantal personenminimaal 2, maximaal 5 of individueel
Bijzonderhedenje kunt foto's bespreken die tijdens de fotowalk zijn gemaakt, maar je mag ook andere foto's meenemen die je niet zelf hebt gemaakt, maar die wel heel bijzonder voor jou zijn en waarover je graag eens onder begeleiding naar wilt kijken.


COLLAGE MAKEN


We gaan een collage maken met diverse (beeld)materialen. Jij bepaalt welke beelden en andere materialen jij gebruikt voor je collage, alles is mogelijk! Tijdens het maken van de collage gaat het niet om het eindresultaat, maar om het proces hoe de collage tot stand komt. Uiteraard kun je hierbij professionele begeleiding verwachten. Het voordeel van het maken van een collage is dat je niet uit 'het niets' iets hoeft te gaan creëren. Je werkt met de reeds aanwezige materialen en/of brengt zelf materiaal mee.
LocatieVlissingen
Duur2 uur
KostenEUR 45,- p.p. (dit is inclusief alle materialen en een kopje koffie of thee met lekkers)
Aantal personenminimaal 5, maximaal 10