Mindful & Creatieve Fotografie Coaching.
Wat is Mindful & Creatieve Foto Coaching?
We leven in een maatschappij die gericht is op presteren, alles moet perfect zijn. Mindful & Creatieve Fotografie Coaching leert je open te staan voor je gevoel. Alle zintuigen doen daarbij mee. Je hoeft geen ervaring met fotografie te hebben om iets "moois" te kunnen maken. Doordat je tijdens de wandelingen in beweging bent en foto’s maakt versterk je de verbinding tussen je linker- en rechter hersenhelft, waardoor het makkelijker wordt om prikkels en informatie te verwerken. Dit maakt je ontspannen om je omgeving goed te kunnen waarnemen en te zien wat voor moois er om je heen is. Je kunt rekenen op professionele begeleiding in een veilige omgeving. Jouw ontwikkeling staat voorop! Kernwaarden tijdens de workshops: respectvol met elkaar omgaan, in een veilige omgeving, niets moet. De workshops zijn geschikt voor iedereen die op een meer bewuste manier in het leven wil staan. We werken met het EYE | MIND | HEART principe; een benadering waarin we onze ogen, hart en geest op een lijn brengen.


'You don't need to learn how to fabricate creativity, you need to learn to remove the clouds that prevent it from expressing itself.'
- Andy Karr & Michael Wood -

 

WORKSHOPS

FOTOWANDELING


Tijdens de wandeling leer je je bewust te worden van je omgeving en hoe je deze omgeving eventueel kunt vastleggen volgens het 'eye | mind | heart' principe. Technische kennis of ervaring is niet nodig! Fotografeer met je telefoon of (spiegelreflex)camera.

Locatie diverse plaatsen in Zeeland
Duur ca. 1,5 uur per wandeling
Kosten groep EUR 25,- p.p. per wandeling of individueel EUR 75,- p.p. per wandeling
Aantal personen minimaal 5, maximaal 10 of individueel
Bijzonderheden zelf een camera meenemen, dit mag ook een mobiele telefoon zijn
FOTOBESPREKING


In een veilige, rustige omgeving en met begeleiding gaan we de door jouw gemaakte foto's bekijken. Je bepaalt zelf hoe veel of hoe weinig je over de foto(s) wilt vertellen. Het gaat er dan ook niet om of je foto's technisch in orde zijn! We bespreken bijvoorbeeld wat maakt dat je de foto gemaakt hebt en wat zie je op de foto. Het kan heel verhelderend voor jezelf zijn om eens wat langer stil te staan bij de foto's die je maakt of het bekijken van foto's die voor jou bijzonder zijn.
LocatieVlissingen
DuurAfhankelijk van het aantal personen tussen 45 en 90 minuten
Kostengroep (90 minuten) EUR 35,- p.p. of individueel (45 minuten) EUR 45,- p.p. inclusief kopje thee of koffie met lekkers
Aantal personenminimaal 2, maximaal 5 of individueel
Bijzonderhedenje kunt foto's bespreken die tijdens de fotowalk zijn gemaakt, maar je mag ook andere foto's meenemen die je niet zelf hebt gemaakt, maar die wel heel bijzonder voor jou zijn en waarover je graag eens onder begeleiding naar wilt kijken.